We veranderen hoe de wereld werkt

De bekroonde oplossing voor medewerkersfeedback en -erkenning van Achievers creëert een sfeer op de werkvloer die de betrokkenheid en prestaties van uw medewerkers stimuleert – elke dag weer.

Vraag een demo an

Quote

Creëer een omgeving waarin medewerkers hun beste werk ooit kunnen leveren, door elke dag weer de medewerkersbetrokkenheid te stimuleren.

— Jeff Cates, Achievers CEO

Platformoplossingen

Recognize

U bent op zoek naar een goede bedrijfscultuur die zorgt voor goede, tastbare bedrijfsresultaten binnen uw organisatie. Met Achievers Recognize, het platform voor langdurig goede prestaties en Culture Continuity™, geeft u de betrokkenheid van uw medewerkers een boost – elke dag weer.

Ontdek Recognize

Listen

Van een betere bedrijfscultuur naar een beter bedrijf. Achievers Listen is een platform voor medewerkersbetrokkenheid dat u op basis van wetenschappelijke gegevens op weg helpt naar een betere bedrijfscultuur, dankzij inzichten in hoe u de prestaties en betrokkenheid van uw team kunt verbeteren.

Ontdek Listen

Sneller resultaat

Betrokkenheid

96%

52 % Industrieel gemiddelde

Prestaties

85%

53 % Industrieel gemiddelde

Medewerkersbehoud

88%

56 % Industrieel gemiddelde

Reputatie als werkgever

82%

52 % Industrieel gemiddelde

Waarom werken met Achievers?

We zijn ervan overtuigd dat een goede bedrijfscultuur een grote impact heeft. Een goede bedrijfscultuur zorgt ervoor dat alle medewerkers de bedrijfswaarden duidelijk voor ogen hebben en ze elke dag weer uitdragen, wat leidt tot betere bedrijfsresultaten.

Achievers biedt cultuurbouwers een platform voor medewerkersfeedback en -erkenning dat voor langdurige resultaten binnen organisaties zorgt. In tegenstelling tot passieve oplossingen stimuleert Achievers medewerkers om actief mee te doen en geeft het werkgevers een tastbare ROI in handen. Met zijn krachtige technologie voor medewerkersfeedback en – erkenning slaat Achievers een brug tussen de belofte van waarden en het uitdragen ervan.

Toonaangevende wereldmerken vertrouwen op ons

Word ook een cultuurbouwer

Create a Culture That Means Business™. Plan vandaag nog een demo met een Achievers-expert.

Boek een demo