Het Achievers-platform

Achievers biedt cultuurbouwers een platform voor feedback en erkenning van medewerkers dat voor betrokkenheid en langdurig resultaat binnen organisaties zorgt. Achievers stimuleert medewerkersparticipatie, gebruikersacceptatie en tastbare, goede bedrijfsresultaten.

Vraag een demo aan

Voor een omgeving waarin medewerkers hun beste werk ooit kunnen leveren

Recognize

Medewerkersbetrokkenheid met een wetenschappelijke basis. Met gegevens als uitgangspunt stimuleert het Recognize-platform van Achievers positief gedrag, waardoor medewerkers zich meer betrokken voelen, de bedrijfscultuur erop vooruitgaat en de bedrijfsprestaties worden versneld.

In aanvulling op onze technologie heeft Achievers een team dat u persoonlijk door het programma begeleidt. We koppelen u aan een Professional Services-team dat u helpt bij de coördinatie en uitvoering van de programma-implementatie. Daarnaast staan onze Customer Success-experts u bij om het programma aan te passen op de wensen van uw medewerkers. Tot slot zorgen we voor uitstekende beloningsmogelijkheden met onze zorgvuldig samengestelde Marketplace met topmerken. En ons Member Experience-team staat 24 uur per dag klaar om ervoor te zorgen dat uw medewerkers altijd de beloning krijgen die ze zoeken.

Ontdek Recognize

Klanten van Achievers geven hun medewerkers 3,6 keer vaker dan anderen meerdere keren per week erkenning.

Ontdek Recognize

Presteerders Luister klanten hebben 36% meer kans om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten

Ontdek Listen

Listen

Zichtbaarheid, inzichten en begeleiding richting concrete stappen. Achievers Listen is end-to-endsoftware voor medewerkersbetrokkenheid die zowel werknemers als werkgevers vooruit helpt. Werknemers kunnen feedback geven en werkgevers krijgen de tools om de betrokkenheid van hun teams te volgen en versterken.

Listen is gebaseerd op wetenschappelijke gegevens en is makkelijk in het gebruik. Het versnelt de feedbackcyclus en zet inzichten om in tools die bijdragen aan verbeterde prestaties.

Ontdek Listen

Waarom werken met Achievers?

Door medewerkers voorop te stellen, kunnen managers werk maken van goede bedrijfsresultaten, langdurige prestaties en een positieve bedrijfscultuur. Ontdek waarom Achievers betere resultaten behaalt.

Waarom werken met Achievers?

CREËER DE BEDRIJFSCULTUUR DIE U ALTIJD AL WILDE

Achievers helpt bedrijven van elke omvang en in alle sectoren een positieve bedrijfscultuur op te bouwen om hun medewerkers betrokken te houden en hun prestaties te verbeteren.

Recognize

Stem bedrijfscultuur en doelen af en breng internationale initiatieven voor beloning en medewerkerserkenning samen op één locatie

Listen

Hulpmiddelen om de medewerkersbetrokkenheid effectief te meten, inzicht te krijgen in de behoeften van medewerkers en verandering te stimuleren

Achievers Platform

Breng uw internationale personeelsbestand samen op één platform voor medewerkersbetrokkenheid dat is ontwikkeld voor de moderne arbeidsmarkt

Aramark, Discover, GM, Ericsson, Meijer logos
Laten we verbinding maken. Vertel ons hoe we u kunnen bereiken:
Door deze informatie te verstrekken, gaat u ermee akkoord dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken in overeenstemming met ons privacybeleid.