Waarom ons?

We zijn meer dan een betrokkenheidsplatform – we zijn cultuurbouwers.

We stimuleren HR-innovatie op basis van personeelsgegevens, staan u bij tijdens het hele traject en verrassen uw medewerkers met een beleving die een blijvend effect heeft op de betrokkenheid.

Uitstekende klantenservice

We begeleiden u en uw medewerkers gedurende het hele traject op weg naar een grotere betrokkenheid en bieden
daarbij strategische programma’s, flexibele ondersteuning en een aantrekkelijk beloningssysteem.

95
klantbehoud

Uw partner voor implementatie

We behouden klanten omdat we ze tevreden houden met goede resultaten. Door middel van gegevens en inzichten stimuleert Achievers de gebruikersacceptatie en zorgen we ervoor dat uw programma tot in de puntjes verzorgd wordt: van ontwerp tot implementatie.

98
klanttevredenheid

Uitstekende klantenservice

De implementatie is nog maar de eerste stap. Ons Customer Success-team helpt u om het programma aan te passen aan de wensen van uw medewerkers, de gebruikersacceptatie te stimuleren en ervoor te zorgen dat u alles uit de mogelijkheden van het platform haalt.

85
tevreden medewerkers

A Service waarop u kunt rekenen

Ons Member Experience-team is 24/7 bereikbaar en levert een ongeëvenaarde service voor uw belangrijkste asset: uw mensen. We staan overal ter wereld voor u klaar, in 120 talen, en bieden tools waarmee u zelf aan de slag kunt, zodat uw medewerkers de ondersteuning en service krijgen die ze verdienen.

Wetenschap als uitgangspunt

We benutten kennis en inzichten van het Workforce Institute, de onderzoekstak van Achievers, om onze platformoplossingen verder te ontwikkelen en u te helpen uw doelen op het gebied van medewerkersbetrokkenheid te realiseren.

Over het Workforce Institute

Een wereldwijde Marketplace voor beloningen

Achievers Marketplace is beschikbaar in 150 landen en bevat ruim 2500 merken. Daarmee biedt u uw medewerkers de best denkbare beloning en standaardiseert u het beloningsproces, ongeacht waar uw medewerkers zich bevinden.

In de zorgvuldig samengestelde collectie topmerken vinden uw medewerkers altijd de perfecte bestemming voor de punten die ze via uw erkenningsprogramma hebben verzameld.

Ontdek een community van cultuurbouwers

We hebben actieve klanten met een passie voor hun mensen. Grote organisaties in alle sectoren vertrouwen op ons om hun strategieën voor medewerkersbetrokkenheid tot leven te brengen en voor tastbare bedrijfsresultaten te zorgen.

Als Achievers belonen en ondersteunen we organisaties die innovatieve strategieën toepassen voor medewerkersbetrokkenheid. Elk jaar erkennen en belonen we de beste werkgevers met de Achievers 50 Most Engaged Workplaces® Awards.

Lees succesverhalen

Klanten van Achievers Listen hebben 36% meer kans op betere betrokkenheidsscores

“De toegevoegde waarde was niet alleen dat er echt naar ons personeel werd geluisterd, maar ook dat de leidinggevenden een aantal lastige gesprekken moesten voeren. Zonder dit traject zouden onze managers zich niet gerealiseerd hebben dat ze op dat moment moesten handelen en voor hun mensen moesten opkomen. Onze feedbacktool heeft ons erbij geholpen de juiste stappen te nemen op het moment waarop onze organisatie dat het hardst nodig had.”

Lauren Brittingham
Bestuurder bij Organizational Development

Wordt een cultuurbouwer

Create a Culture That Means Business™. Plan vandaag nog een demo met een Achievers-expert.

Vraag een demo aan