We voegen de daad bij het woord en vergroten de betrokkenheid

We zien elke dag als een nieuwe kans om te bouwen aan een gezonde bedrijfscultuur en om te veranderen hoe de wereld werkt. Daarmee beginnen we bij onszelf.

Bij Achievers zijn we niet bang om de daad bij het woord te voegen als het aankomt op betrokkenheid en erkenning van medewerkers. We geven onze medewerkers een stem via pulse-enquêtes, regelmatige check-ins en netwerken waarmee ze kunnen leren, kunnen groeien en kunnen bijdragen aan onze community’s. Dat is onze bedrijfscultuur en daar zijn we trots op.

Quote

Onze mensen helpen bij de ontwikkeling van een gezonde bedrijfscultuur. We weten wat er nodig is voor een grotere betrokkenheid, omdat dat onze basis is. En we willen onze kennis graag delen met uw organisatie.

— Vanessa Brangwyn, Chief Customer Officer van Achievers

Supporting our communities

De waarden waarnaar we leven (en werken)

Dankzij onze waarden bereiken we onze doelen. Ze vormen ons kompas op weg naar geweldige prestaties. Ze motiveren en stimuleren ons om elke klant, elke Achievers-medewerker en zelfs onze concurrenten met de hoogste mate van integriteit te behandelen. Ze bepalen wie we zijn en waaraan we waarde hechten.

De mensen zijn de basis

We blinken uit in wat we doen dankzij onze mensen, die alle toppers laten groeien en bloeien. We staan voor inclusiviteit en waarderen de unieke eigenschappen die elke medewerker bijdraagt aan onze bedrijfscultuur.

Toon lef

Inspireer creativiteit, blijf je ontwikkelen en zoek kansen in mislukkingen.

Sta voor het resultaat

Handel met besef van urgentie. Denk groots, stel prioriteiten, kom in actie en neem de verantwoordelijkheid voor het resultaat.

Eén team

Investeer in onze collectieve successen. Benut gedeelde genialiteit en bevorder teamwork door oprecht en tijdig te communiceren.

Win met klanten

We winnen met onze klanten: hun successen zijn de onze.

Maak kennis met onze leidinggevenden

Wordt een cultuurbouwer

Create a Culture That Means Business™. Plan vandaag nog een demo met een Achievers-expert.

Vraag een demo aan